individuele coaching

Met individuele leiderschapscoaching krijg je de onverdeelde aandacht, inspiratie en feedback voor jouw ontwikkeling van een van onze netwerk-coaches. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in ons vak. De coachvragen zijn divers, denk bijvoorbeeld aan vragen over hoe u:

  • substantieel beter kunt functioneren in je huidige rol
  • meer vanuit ‘flow’ en je eigen kwaliteiten kunt werken
  • een lastig patroon kunt doorbreken
  • vanuit je eigen ‘purpose’ en wat voor jou wezenlijk is, kunt werken
  • beter in balans kunt komen en vanuit innerlijke rust richting kunt blijven geven in situaties of periodes van stress.

Of als je op een kruispunt in je werk staat. Bijvoorbeeld vanwege een loopbaanvraag of een behoefte aan een andere balans tussen werk en privé. We helpen je graag om regie te blijven voeren over de ontwikkeling van jouw loopbaan.
Wij verzorgen onder andere individuele coachtrajecten voor ABN Amro, Inbo, PwC, Rabobank en RadboudUMC.

 

Wim Bierman

Wim-Bierman-source-leadership

“Ik hou van het echte gesprek met mensen, om elkaar te ontmoeten in kracht en kwetsbaarheid. Maak daar graag, in de vaak drukke en veeleisende wereld van mijn cliënten, ruimte voor en laat mij leiden door mijn oprechte interesse en nieuwsgierigheid. Met mijn inlevingsvermogen en mijn talent om verbanden te leggen ga ik automatisch op zoek naar wat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. De persoonlijke interpretatie van grote levensgebeurtenissen en ook de vroege vaak subtielere conditioneringen maken jouw unieke karakter. Daarmee maak ik je wakker voor je werkelijke talent en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Ik plaats je ontwikkelingsthema’s altijd in dit grotere perspectief.

Persoonlijk leiderschap is mijn passie en het resultaat van mijn eigen zoektocht als mens en professional. Dit is niet iets waar je als leidinggevende of professional dagelijks mee bezig bent, maar wat wel dagelijks speelt! Ik loop graag een stukje met je op.”