‘leadership trail’

Ga je mee op pad? Maak echt tijd vrij voor jezelf, om stil te staan bij je eigen ontwikkeling en nieuwe energie op te doen.

Je reflecteert samen met je begeleider op je loopbaan- of leiderschapsvraag. Je verdiept je inzichten, je verbindt je (opnieuw) met wat je ten diepste drijft en wie je wilt zijn. En je staat stil bij welke rol en op welke plek je dat de komende jaren zou willen doen.

In drie etappes met een aantal weken tussenpose, wandel je op voor jou betekenisvolle plekken. Je ontvangt de onverdeelde aandacht van jouw gids, een expert in persoonlijk leiderschap met de nodige eigen reisbagage.

Een uitdagende, zorgvuldige en op jou afgestemde set vragen en gerichte huiswerkopdrachten geven focus en verdieping. Tijdens de laatste etappe ontvang je in een persoonlijke brief, inzicht en advies om een doorbraak in je persoonlijk leiderschap te maken. Je geeft jezelf een uitdagende en praktische opdracht om dit nieuwe perspectief te realiseren.

Zullen we?

Etappe 1
Je gaat terug naar je geboortegrond. Deze plek staat symbool voor alles wat jou heeft gevormd tot mens en professional die je nu bent. Waaruit ben je voortgekomen? Wie en wat hebben jou gevormd? Welke oorspronkelijke talenten en kwaliteiten heb je meegenomen? Waar ben je dankbaar voor? Wat heb je achter je te laten?

Etappe 2
Je wandelt op een inspirerende plek die symbool staat voor wat je ten diepste drijft en wat jij persoonlijk en professioneel wilt betekenen in de wereld (jouw ‘purpose’). Waar droom je van als het gaat over jouw toekomstige rol, functie, plek? Waar zitten je zekerheden en onzekerheden?

Wat wordt jouw (nieuwe) bijdrage?

Etappe 3
Je wandelt op een plek waar jij tot rust komt. Deze plek staat symbool voor het je innerlijk en praktisch voorbereiden op je volgende stap. Welke stap wil je concreet gaan nemen? Wat is daarvoor nodig om los te laten, anders en met een frisse blik te bekijken en wat heb je te doen om dit te realiseren?

Je ontvangt een persoonlijke brief van je begeleider waarin zijn feedback en advies staan verwoord.

Resultaat
Rust, bezinning, meer zekerheid en meer focus.

Je komt tot zelfinzicht over wat jou uniek maakt, verdiept het contact met jouw bestemming en krijgt energie om een volgende concrete stap in je loopbaan of leiderschap te maken.


cropped-dia11.png