over ons

Source Leadership is een netwerkorganisatie van ervaren professionals die excelleren op een eigen gebied. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking als netwerk veel meerwaarde heeft voor onze klanten. Zo werken we samen met een heel goed bureau voor strategie- en scenario ontwikkeling. En hebben we in ons netwerk uitstekende collega professionals: trainers, coaches en adviseurs met ieder hun eigen specialisme.

663368450_1280x720

Wim Bierman is een gepassioneerd vakman en heeft in 2009 aan de basis gestaan van Source Leadership. Hij startte zijn werkende bestaan in diverse functies bij AT&T, waaronder consultant en trainer. Na 7 jaar richtte hij zijn eigen coachings- en trainingsbureau Soulstation op en volgde een groot aantal opleidingen op het gebied van persoonlijke en teamontwikkeling, waaronder Innerlinks, BBSH in New York, MBTI, Systemisch werken, Chi Gong en Shamanistic Rituals. Zijn passie is om mensen met name in hun werkende context te inspireren vanuit hun ‘purpose’, hun diepste betekenis, te werken en te leven.


maxresdefault

Daphne Prieckaerts studeerde bestuurskunde en commercieel economie en werkte jarenlang in het communicatie- en organisatieveld. Afgelopen jaren legde zij zich steeds meer toe op teamontwikkeling, teamcoaching en individuele begeleiding. Zij studeerde ondermeer 5 jaar aan Barbara Brennan School of Healing in Miami en is MBTI trainer. Naast coach is Daphne energetisch therapeut vanuit de energiepraktijk.


Marcus-Bach-Sorensen-source-leadership

Marcus Bach Sorensen is born in Denmark and is currently living in England. His personal life story and diverse professional background in psychology, neuroscience, therapy and spirituality are a great source of inspiration. Marcus believes that all development and healing starts from an impulse inside ourselves. Within Source Leadership he facilitates leadership dialogues and one-to-one sessions.


Pieter-Hemels.jpegPieter Hemels heeft een achtergrond in marketing, uitgeverij en bedrijfsstrategie. Hij is de verbeelder van futureproof-strategieën. Zijn voornaamste doel is om een ​​ander perspectief te creëren en te realiseren voor organisaties, teams en individuen. Zijn persoonlijke motto is ‘het kan anders’. Hij zet zich, naast adviesbureau futureproof, in voor kinderrechten in samenwerking met de UN, Council of Europe en Kidsrights en wordt gedreven om de Sustainable Development Goals te realiseren.


 

cropped-dia91.png